Kontakt oss

Hvis du lurer på noe, hjelper vi deg gjerne. Fyll ut skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med kundeservice via e-post.

Forstå hvordan dataene dine blir brukt:

  • Hvis du lurer på noe angående et av Compeeds produkter: HRA Pharma vil bruke personopplysningene dine til å behandle forespørsler/forslag fra deg og/eller for å svare på henvendelsene dine.

  • Hvis du vil klage på noe: HRA Pharma vil bruke personopplysningene dine for å kunne overholde våre rettslige forpliktelser og for å svare på klagen din.

  • Hvis du har en forespørsel angående et produkt / medisinsk informasjon: HRA Pharma vil bruke personopplysningene dine til å svare på spørsmål du måtte ha om medisinsk informasjon.

I samsvar med reglene for personvern, særlig personvernforordningen, har du rett til å få innsyn, til å rette eller å slette personopplysningene dine. Du har også rett til dataportabilitet og til å begrense eller motsi deg behandling av personopplysningene dine.

Hvis du vil vite mer om hvordan personopplysningene dine blir behandlet, og om hvilke rettigheter du har, kan du lese vår detaljerte personvernerklæring.