Skip to main content

Pedikyrbeskyttelse og perfeksjon

Fra en hot date til et avgjørende jobbintervju, eller til jentekveld på byen med dansing hele natten: den Ustoppelige Kvinnen stopper aldri – og det kan ikke føttene dine gjøre heller!

Hvorfor får vi flere gnagsår enn menn? Det er udiskutabelt: vi kjøper flere sko – så istedenfor å stoppe shoppingen, må vi ta vare på føttene.

  1. Lykkelige føtter er rene og sunne. Pedikyrer – gjort selv eller hos en proff, bør utføres månedlig. Se på det som en nødvendig time-out for føttene dine.
  2. Tørk føttene grundig, spesielt mellom tærne. Peel tørre hæler og gjør dem glatte med en fotfil, og glem ikke å bruke fuktighetskrem.
  3. Klipp neglene og legg på neglelakk – særlig om du bruker åpne sko og sommersandaler. Klipp alltid neglene rett av og ikke rundt, og besøk en fotterapaut fremfor en skjønnhetsekspert, om du får infeksjon.
  4. Når du er ferdig med å behandle og å gjøre dem fine, hva med litt farger? Føttene er dine mest hardtarbeidende eiendeler, belønn dem med lyse sommerfarger, sensuell plommefarge eller sofistikert jungelrød – få fram din glitrende pedikyr-personlighet. Koordiner den med sinnsstemningen din, vel så mye som med skoene, og la den Ustoppelige Kvinnen nyte hvert steg!