Skip to main content

Forvandle ganglaget ditt til en elegant og smidig bevegelse

Hvordan skal man gå i høye hæler? Dette kan vi diskutere i timevis, men hvilken Ustoppelig Kvinne har så mye tid til overs?

  1. Når du kjøper høyhælte sko må du velge et par du er komfortabel med, og ikke la moten bestemme over deg. Går du med skoene eller går skoene med deg?
  2. Prøv dem før du kjøper – sjekk dem i speilet som er lengst vekk, ikke det som er nærmest. Sjekk om de passer før du kjøper dem, og om du har kjøpt på internett; gå opp og ned trappene dine. Ikke skrap dem opp, men vær sikker på at de passer.
  3. Rull hoftene når du går. Trekk skuldrene bakover, hold hodet høyt og flytt vekten fram og tilbake fra hæl til tå.
  4. Med en gang de er dine – øv på å ha dem på og å gå i dem. Når du er hjemme kan du øve på teppet og kjøkkengulvet, bruk dem en rolig kveld hjemme eller gjennom favorittfilmen din – la føttene bli vant til skoene og skoene vant til deg.
  5. Gode sko er gode venner. De må like føttene dine, ikke slåss med dem.
  6. Finn en god skomaker og noen ordentlig gode sokker. Noen sko trenger gradvis tilvenning, og om du har følsomme føtter kan du bruke sokker i starten, så du varsomt kan tøye og lokalisere mulige problemområder.
  7. Høye Hæler eksisterer for at du skal se og føle deg fabelaktig. COMPEED® gnagsårplaster eksisterer for å passe på at du er Ustoppelig, og Jordi Labandas nye design gjør den uunnværlig i enhver fashionistas veske.