Compeed® Gnagsårplaster Medium

Gnagsårplaster Medium
Gnagsårplaster Medium

COMPEED® Gnagsårplaster Medium

 

PRODUKTBESKRIVELSE

Lindrer smerte umiddelbart

COMPEED® gnagsårplaster Medium absorberer fuktighet og danner en beskyttende pute som lindrer smerte umiddelbart og gir optimale helingsbetingelser for gnagsår.

Omtaler

COMPEED® Gnagsårplaster Medium - Behandling av Gnagsår is rated 4.8 out of 5 by 32.
Rated 5 out of 5 by from Lindret umiddelbart Jeg har fått prøve disse gjennom Buzzador, å jeg er veldig fornøyd med dem. Jeg hadde gnagsår da jeg mottok dem, å da jeg tok på plasteret så lindret dem gnagsåret umiddelbart, å det var veldig befriende :) Så jeg vil garantert kjøpe disse igjen, å jeg anbefaler dem varmt videre. :) Eneste jeg hadde litt problemer med å få det til å sitte,de plastrene jeg fikk, løsnet på samme plassen hver gang jeg brukte dem. De løsnet i høyre hjørnet, å så rullet dem seg sakte men sikkert opp mot midten. Jeg tørket og gjorde som det sto, men det samme skjedde. Men uansett jeg er fornøyd med produktet og vil kjøpe dem igjen.
Date published: 2015-07-04
Rated 5 out of 5 by from Effektivt gnagsårplaster Jeg fekk gjennom Buzzador teste Compeed sitt Gnagsårplaster og jeg er meget fornøyd! De lindrer godt og jeg føler healing prosessen går mye fortere! Typen min fekk også et gnagsår, og da sa jeg til han at han måtte prøve! Han ble like fornøyd som meg. Det eneste jeg har funnet ut som gjør at plasteret sitter enda bedre på er å bruke en hårføner og føne dem ganske varme før en tar dem på. Jeg har slitt med at de ikke alltid henger like godt, men på denne måten sitter de som støpt! Kommer virkelig til å kjøpe dette igjen :-)
Date published: 2015-08-03
Rated 5 out of 5 by from Endelig noe som sitter på plass! Jeg prøvde disse gnagsår plastrene i en buzzador kampanje, og hadde egentlig ganske høye forventninger da jeg selv har hørt mye positivt. Man får ofte et slag i trynet når man har forventninger til noe, men disse plastrene skuffet ikke. Hadde gangsår etter fjelltur med nye tursko, satte på et av disse når jeg kom hjem - ikke bare satt de som et skudd, men smerten ble betraktelig mindre. Jeg kommer til å fortsette å bruke disse.
Date published: 2015-07-03
Rated 5 out of 5 by from sitter veldig bra! Jeg fick gjennom buzzador teste disse plastrene og er super fornøyd! :) Jeg går mye i skog og mark, og der ender jeg opp med gnagsår rett som det er. Compeed sitter som et ekstra hudlager på foten. Faktisk så satt den så godt at jeg glemte den helt :) Satt på i 4-5 dager og da har jeg både dusjet og badet ute :D helt supert!
Date published: 2015-07-03
Rated 5 out of 5 by from Berger morgendagens tur Min mann brukte feil sokker i fjellskoene han ikke har brukt på en stund, og vips var blemma et faktum. Jeg anbefalte et gnagsårplaster slik at blemma skulle få lindre seg selv. Å jaggu tok han anbefalingen og kan bli med meg på tur i morgen, for plasteret lindrer og han kommer ikke til å kjenne blemma i morgen!!
Date published: 2015-07-31
Rated 5 out of 5 by from Umiddelbar lindring Jeg har vært så heldig å få teste dette produktet via en buzzadorkampanje. Plasteret lindret smertene umiddelbart etter påføring, og det var ingen sak å gå med sko etterpå. Dette er et produkt alle bør ha liggende i vesken. Spesielt nå i sommersesongen, hvor man går i småsko, gjerne barføtt. Full pott fra meg!:)
Date published: 2015-06-22
Rated 5 out of 5 by from buzzador omtale Jeg fikk være med å teste dette gjennom buzzador. Har brukt compeed gnagsårplaster mye før. Nå er de om mulig blitt enda bedre. Smidige og man har full bevegelighet i foten. Det er akkurat som et lite ekstra hidlag man legger over. Fargen på dem vil også være med å skjule at man bruker gnagsårplaster
Date published: 2015-07-05
Rated 5 out of 5 by from En bekymring mindre på tur Jeg fikk prøve Compeed via Buzzador (og har også brukt det før testen) og kan trygt anbefale compeed når de trenger ett gnagsårplaster du kan stole på. Jeg har alltid minst tre plaster i bagen når jeg går på tur, og det har reddet meg fra bødende hæler flere ganger. Tommel opp!
Date published: 2015-07-08
 • y_2018, m_7, d_22, h_4
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_2, tr_30
 • loc_no_NO, sid_574660132618_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 199.99ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Slik bruker du det

INSTRUKSJONER:

 1. Rengjør og tørk huden før påføring. Sørg for at gnagsårområdet er fritt for krem eller olje.
 2. Fjern det nederste papiret, ikke ta på limsiden.
 3. Trykk plasteret på plass over blemmen, og pass på at kantene glattes godt ut.
 4. La plasteret være på til det begynner å løsne (Merk: Det kan ta flere dager).
 5. Slik tar du av plasteret: Ikke dra plasteret oppover, men sakte langsmed huden.

 

Slik fungerer det

COMPEED® hydrokolloidteknologi er basert på en aktiv gel med fuktabsorberende partikler.COMPEED® Gnagsårplaster fungerer som et ekstra hudlag som styrker hudens naturlige fuktighetsbalanse. Plasteret:

 • lindrer øyeblikkelig vonde gnagsår.
 • beskytter mot og demper friksjon.
 • gir rask sårtilheling.

Sitter på i flere dager. Kan variere fra person til person.

 

Spørsmål og svar

Hva er gnagsår?
Gnagsår er væskefylte blærer som oppstår når huden utsettes for gjentatt friksjon. Åpne gnagsår kan være svært smertefulle, og tilhelingen kan ta flere dager.

Hvorfor oppstår gnagsår?
Gnagsår oppstår når huden utsettes gjentatte ganger for friksjon, ofte på grunn av trange sko eller sko med dårlig passform.

Hvordan behandles gnagsår?
Det kan gå flere dager før et gnagsår forsvinner. Behandlingen går ut på å beskytte gnagsår mot ytterligere friksjon. Ved å ta på et COMPEED®-plaster unngår du forverring og får samtidig øyeblikkelig smertelindring.

Hvordan unngår jeg gnagsår?
Hvis du bruker sko som gjør det sannsynlig at du vil få gnagsår, kan du beskytte føttene mot friksjon med et COMPEED® Gnagsårplaster. Du kan også unngå gnagsår når du trener ved å ta på deg to par tynne sokker.

LES MER

 

Se vår video om hvordan du bruker COMPEED® gnagsårplaster på riktig måte.

Se våre informasjonsvideoer hvor en kvalifisert fotterapeut forteller om behandling og forebygging av gnagsår.