TILSTAND

PRODUCT LINES

Compeed® Hælrevner

Hælrevner
Hælrevner

COMPEED® Hælrevner

 

PRODUKTBESKRIVELSE

Inneholder hydrokolloid som beskytter huden, fremskynder legingen og gir umiddelbar smertelindring. Den tørre og sprukne huden på hælene leges effektivt ved at plasteret myker opp hard hud og skaper optimale legingsbetingelser.

Omtaler

 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 195.67ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: HTTP status code of 404 was returned;

Slik bruker du det

 1. Klargjøring: For best resultat bør du myke opp hælhuden ved å ha føttene i varmt vann. Fjern eventuell hard hud ved å skrape lett med en negl eller skrubbe med et håndkle. Ikke bruk skrubbekrem eller fil. Tørk huden helt. Fjern alt mønstret beskyttelsespapir. Fjern deretter det hvite beskyttelsespapiret på limsiden mens du holder i filmen på begge sidene av plasteret.
 2. Påsetting: Plasser midten av COMPEED® Hælrevner-plasteret på hælen. Strekk hver ende forsiktig langs hælsidene ved påsetting. Avslutt med å fjerne filmen .
  COMPEED® Hælrevner-plasteret sitter bedre på huden når det varmes med hendene i omkring ett minutt før og etter påsetting.
 3. La COMPEED® Hælrevner bli sittende til det løsner før du skifter plaster. Gjenta behandlingen fra begynnelsen, og fjern den oppmykede huden etter hvert fotbad helt til huden er myk og fullstendig leget.

 

Slik fungerer det

COMPEED® Hælrevner gir øyeblikkelig smertelindring og trykkavlastning for sprukket og tørr hud på hælene.

COMPEED® fungerer som et ekstra hudlag som beskytter sprekkene og absorberer hudens fukt. Det myker opp hard hud og skaper optimale tilhelingsbetingelser.

Når huden på hælen blir tørr og hard, mister den sin smidighet og elastisitet, noe som ofte fører til smertefulle sprekker. COMPEED® fungerer som et ekstra hudlag og:

 • Gir optimal beskyttelse mot friksjon og trykk.
 • Tilfører Hælrevner fuktighet.
 • Forebygger infeksjon ved å avvise vann, smuss og bakterier.

Bruk:

 • På Hælrevner på hælene.
 • For øyeblikkelig smertelindring og trykkavlastning

 

Spørsmål og svar

Hva er sprukne hæler?
Huden bak på hælen kan få sprekker, noe som kan føre til udelikate furer. Om dette ikke behandles, kan sprekkene bli til dype og svært smertefulle sår.

Hvordan oppstår sprukne hæler?
Tørr hud er mindre fleksibel og mer utsatt for oppsprekking. Hæler er mer utsatt når de ikke er tildekket, og derfor kan bruk av sko uten hæl eller sandaler forverre tilstanden.

Hvordan behandler jeg sprukne hæler?
Smør føttene dine to ganger daglig. Slik kan du unngå at stygge furer blir til sprukne hælsår. Har huden allerede sprukket opp, kan det være behov for mer enn en krem for å behandle den skadde huden.
Prøv det nye plasteret COMPEED® Hælrevner, som tilfører fuktighet og leger sår. Disse innovative plastrene gir øyeblikkelig smertelindring og trykkavlastning for tørre og sprukne hæler.
Så snart huden er leget, kan du fortsette å smøre huden daglig for å holde den myk og fuktig. Om symptomene vedvarer, bør du oppsøke en fotterapeut.

Hvordan forebygger jeg sprukne hæler?
Det er mye større risiko for hælsprekker hvis hælene er eksponert, for eksempel ved bruk av sandaler. I slike situasjoner kan du smøre føttene med COMPEED® Fotkrem for Hælrevner to ganger daglig for å forebygge sprekker.

LES MER

 

Se våre informasjonsvideoer hvor en kvalifisert fotterapeut forteller om behandling og forebygging av tørr og sprukket hud på hælene.