Compeed® Gnagsårplaster Extreme

Gnagsårplaster Extreme
Gnagsårplaster Extreme

COMPEED® Gnagsårplaster Extreme

 

PRODUKTBESKRIVELSE

Lindrer smerte umiddelbart

COMPEED® Gnagsårplaster Extreme gir 20 % ekstra demping* og beskyttelse mot friksjon takket være en ny, gjennomhullet oppbygning. Med COMPEED® Gnagsårplaster Extreme med +20 % ekstra demping* blir du ustoppelig.

* Sammenliknet med Compeed gnagsårplaster Medium

Omtaler

COMPEED® Gnagsårplaster Extreme- Gnagsår Behandling is rated 4.8 out of 5 by 88.
Rated 5 out of 5 by from Kan endelig bruke ballerinaskoene! Jeg er buzzador og er med i en kampanje for å teste compeed gnagsårplaster. Jeg hadde aldri testet disse før, og ble utrolig positivt overrasket! Jeg har alltid slitt med gnagsår når jeg går med ballerinasko og har derfor ikke brukt disse så mye selv om jeg har en god del par. Tidligere har jeg bare satt på plaster når jeg har kjent at gnagsår oppstår, noe som ikke alltid har fungert så bra. Nå satte jeg på compeed før jeg tok ballerinasko på og dro på jobb, og for en forskjell det gjorde! Jeg føler ikke noe ubehag i det hele tatt og man kan nesten ikke se plasteret! Dette er et must have produkt i veska mi i sommer!
Date published: 2015-07-27
Rated 5 out of 5 by from Seriøst genial forpakning! Jeg er en buzzador og har fått teste og dele ut gnagsårplaster som mine venner og kjente kan prøve. Jeg er superfornøyd med produktet, men en ting som jeg hverken tror andre eller Compeed selv har tenkt på før er hvor GENIALT det er at hvert enkelt plaster har en "forpakning". Da kan det nemlig få ligge i stelleveska eller veska i påvente av at uhellet er ute. Jeg har brukt å lagt ett enkelt i stellevesken vår siden den ble tatt bruk for 2 år siden og har jevnlig måtte skifte det ut da det trekker til seg skitt og fukt over tid :D Nå kan det ligge pent og rent i veska <3
Date published: 2015-07-10
Rated 5 out of 5 by from Alltid i veska, verdt hver en krone! Jeg er en buzzador og har prøvd ut compeed plaster. Er kjempe fornøyd! Jeg er ofte plaga med hælsår i høye sko, og går derfor alltid med «vanlig» plaster i veska i tilfelle gnagsår oppstår. Disse sitter ikke godt på og krøller seg ofte av når skoen tas av og på. Men compeed derimot, sitter fantastisk godt i mange dager, og som jeg ser andre skriver, virker umiddelbart. Lite synlig er de også, som jo er veldig greit nå på sommerstid hvor vi stort sett går med korte bukser og skjørt. Så nå vil «vanlig» plaster for alltid være utbyttet med Compeed for min del.
Date published: 2015-07-27
Rated 5 out of 5 by from Sko som gnager? Compeed redder deg. Jeg er buzzador og har i en kampanje testet ut gnagsårplaster fra Compeed. Må bare si at den har reddet meg fra skokrise både i syden og på fjellturer i Norge. Er absolutt et must dersom man har lett for å få gnagsår. Da kan man fortsette å bruke skoen som før. Plasteret fungerer som "et ekstra lag med hud", og man kjenner ikke at man har det på. Det er også veldig lite synlig mot huden. Ingen krise å bruke de med pensko. På påbegynte gnagsår gjør den underverker, du glemmer rett og slett at du har gnagsår etter at du har fått på gnagsårplasteret!
Date published: 2015-07-27
Rated 5 out of 5 by from Et "must have" i veska! Jeg er buzzador og er med i en kampanje for å teste compeed gnagsårplaster. Jeg jobber som servitør og er som regel på beina mange timer om dagen. For ikke så alt for lenge siden fikk jeg gnagsår av joggeskoene mine. Brukte bare vanlig plaster, men dette hjalp ikke stort, og gnagsåret har blitt større! Helt til jeg fikk dette produktet i posten:D! Utrolig deilig å kunne gå på jobb igjen, og være redd for at jeg må bytte plasteret mitt. Det har grodd helt fint, og er nesten helt borte. Også sitter det utrolig godt!:D Anbefales på det sterkeste!
Date published: 2015-07-29
Rated 5 out of 5 by from Behagelig Jeg er Buzzador,og fikk prøve Compeed gnagsårplaster. Jeg gikk på fjelltur,og da får man lett gnagsår. Og heldige meg hadde fått tilsendt disse plastrene,som jeg da selvølgelig hadde med meg i sekken. Med en gang jeg kjente noe ubehag på helen tok jeg det på. Det lettet på smerten og jeg fikk ikke noe mer gnagsår av det. Plasteret er veldig Behagelig å bruke. Og ikke minst så er så lite at du kan ha det med overalt. Anbefaler å ha en slik pakke hjemme,og når du skal noe putter du ett i vesken\sekken\lommen...
Date published: 2015-07-09
Rated 5 out of 5 by from Utrolig smertelindring Jeg er buzzador og har i sommer fått teste disse. Både jeg og mellomste barnet mitt kjøpte nye sko til sommeren, og 4 åringen fikk selvfølgelig gnagesår og som alle andre 4 åringer SKAL hun bruke DE skoene, da var det bare å finne frem gnagesårplaster og vips var det ikke vondt lenger :) Jeg har også fått mye sår av de nye skoene, så da er det godt å ha plaster som demper trykket og gir god smertelindring når man er i f.eks selskaper og ikke bare kan gå uten sko ;)
Date published: 2015-07-09
Rated 5 out of 5 by from De beste plasterne, som du ikke kjenner at er på Jeg er en buzzador, å akkurat nå en ganske fornøyd buzzador! Jeg fikk teste disse gnagsårplasterne å jeg har bare godt å si om dem! Jeg tok de med i kofferten på ferie, og der ble de delt ut som godteri... Foreldre, søsken og venner elsket plastrene og! Da vi hadde stor bruk for de etter lange gå turer som vi hadde vært på! Plastrene er lette og sette på, deres utseende er ikke noe ille å vises ikke om du har de på! Thumbs up for dette produktet, jeg digger det
Date published: 2015-07-09
 • y_2018, m_5, d_26, h_6
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_7, tr_81
 • loc_no_NO, sid_574660649130_00, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
 • clientName_compeed-nordics
 • bvseo_sdk, p_sdk, 2.4.0.0
 • CLOUD, getContent, 198.88ms
 • REVIEWS, PRODUCT

Slik bruker du det

INSTRUKSJONER:

 1. Rengjør og tørk huden før påføring. Sørg for at gnagsårområdet er fritt for krem eller olje.
 2. Fjern det nederste papiret, ikke ta på limsiden.
 3. Trykk plasteret på plass over blemmen, og pass på at kantene glattes godt ut.
 4. La plasteret være på til det begynner å løsne (Merk: Det kan ta flere dager).
 5. Slik tar du av plasteret: Ikke dra plasteret oppover, men sakte langsmed huden.

 

Slik fungerer det

COMPEED® hydrokolloidteknologi er basert på en aktiv gel med fuktabsorberende partikler.COMPEED® Gnagsårplaster fungerer som et ekstra hudlag som styrker hudens naturlige fuktighetsbalanse. Plasteret:

 • lindrer øyeblikkelig vonde gnagsår.
 • beskytter mot og demper friksjon.
 • gir rask sårtilheling.

Sitter på i flere dager. Kan variere fra person til person.

 

Spørsmål og svar

Hva er gnagsår?
Gnagsår er væskefylte blærer som oppstår når huden utsettes for gjentatt friksjon. Åpne gnagsår kan være svært smertefulle, og tilhelingen kan ta flere dager.

Hvorfor oppstår gnagsår?
Gnagsår oppstår når huden utsettes gjentatte ganger for friksjon, ofte på grunn av trange sko eller sko med dårlig passform.

Hvordan behandles gnagsår?
Det kan gå flere dager før et gnagsår forsvinner. Behandlingen går ut på å beskytte blemmen/gnagsåret mot ytterligere friksjon. Ved å ta på et COMPEED®-plaster unngår du forverring og får samtidig øyeblikkelig smertelindring.

Hvordan unngår jeg gnagsår?
Hvis du bruker sko som gjør det sannsynlig at du vil få gnagsår, kan du beskytte føttene mot friksjon med et COMPEED® Gnagsårplaster. Du kan også unngå gnagsår når du trener ved å ta på deg to par tynne sokker.

LES MER

 

Se vår video om hvordan du bruker COMPEED® gnagsårplaster på riktig måte.

Se våre informasjonsvideoer hvor en kvalifisert fotterapeut forteller om behandling og forebygging av gnagsår.